Koen Crucke maakt plots geweldig nieuws bekend: "Binnen vier weken" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Koen Crucke maakt plots geweldig nieuws bekend: "Binnen vier weken"

Koen Crucke maakt plots geweldig nieuws bekend: "Binnen vier weken"

Koen Crucke heeft fantastisch nieuws voor zijn fans, want zij kunnen de acteur binnenkort terug bewonderen in het theater. Hij speelt namelijk mee in een nieuwe productie en op zijn Instagramverhaal vertelt hij daar zelf al wat meer over.

Hoewel Koen Crucke intussen al 71 jaar oud is, denkt hij nog lang niet aan zijn stoppen. Met pensioen gaan is nog niet aan de orde, want binnenkort staat hij opnieuw op de planken. Zo vertolkt hij één van de hoofdrollen in de nieuwe theaterproductie 'Florence Foster Jenkins'. Dat stuk vertelt het verhaal over de slechtste operazangeres ter wereld.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Vandaag was het bovendien een belangrijke dag voor Koen. "Vandaag beginnen we eindelijk aan onze repetities", klinkt het enthousiast. De cast zal enkele weken hard repeteren, want eind mei is het al tijd voor de eerste voorstellingen. "Première binnen vier weken", aldus de acteur. Geïnteresseerden kunnen nog steeds een kaartje kopen voor één van de shows in het Antwerpse Fakkeltheater.

Opera

Het nieuwe theaterstuk gaat over de iconische Florence Foster Jenkins die grote ambities had. Ze wilde namelijk een succesvolle operazangeres worden, maar ze zong enorm vals. Hoewel ze duidelijk geen zangtalent had, werd ze toch heel populair.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws