Komt er dan toch een reünie met Karen, Kristel en Kathleen? Ex-K3'tjes kondigen plots groot nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Komt er dan toch een reünie met Karen, Kristel en Kathleen? Ex-K3'tjes kondigen plots groot nieuws aan

Komt er dan toch een reünie met Karen, Kristel en Kathleen? Ex-K3'tjes kondigen plots groot nieuws aan

Komt er nu een reünie van de originele K3-leden of niet? Het is een vraag die veel fans van Karen Damen, Kristel Verbeke en Kathleen Aerts zich stellen. Deze week zijn Kristel en Kathleen ook samen gespot in Antwerpen. Bij HLN.be geven ze nu voor eens en voor altijd uitsluitsel over een eventuele reünie.

Kathleen en Kristel deelden zopas enkele opvallende kiekjes op hun Instagrampagina. Daarop zien we de twee namelijk samen door Antwerpen slenteren. Toch was het puur toeval dat de twee elkaar tegenkwamen.

"Ik ben nog tot eind deze week in België omdat we met ons reisbureau StievieWonderTours op vakantiebeurzen in Antwerpen en Brussel staan", vertelt Kathleen aan HLN.be. "Tijdens één van mijn shoppingdagen in Antwerpen liep ik Kristel onverwacht tegen het lijf. Normaal zouden we elkaar op het vakantiesalon in Brussel zien, maar het lot heeft ons eerder bij elkaar gebracht", aldus Kathleen.

Reünie? 

"Het werd een heel fijn weerzien, echt een vrouwenonderonsje", gaat ze verder. "We zien elkaar niet vaak maar we zijn nog altijd heel close." En blijkbaar komen ze binnenkort ook opnieuw samen. "We hebben afgesproken om in de Belgische zomer een echte reünie te houden, met ons drietjes in mijn hoeve in Westerlo." Maar een muzikale K3-reünie zit er voorlopig niet in.

"Nee, er zijn geen concrete plannen", zegt Kathleen. En ook Kristel vertelde onlangs dat een reünie met de originele K3'tje uitgesloten is. "Als het gaat over zingen, ben ik voldaan. Dat is een afgesloten hoofdstuk", zei ze tijdens MIA's.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws