Kort na scheiding pronkt 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch met nieuwe vriendin Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kort na scheiding pronkt 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch met nieuwe vriendin

Kort na scheiding pronkt 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch met nieuwe vriendin

Jan Van den Bosch is bij het brede publiek beter bekend als Zjef uit ‘Familie’. De acteur liet in november nog weten dat hij en zijn echtgenote Fran helaas een punt hadden gezet achter hun huwelijk. Maar lang moest de acteur niet treuren.

Begin 2022 hebben Jan en zijn jeugdliefde Fran na drie jaar huwelijk besloten om te scheiden. “Mensen veranderen en als je merkt dat je in plaats van naar elkaar toe te groeien uit elkaar groeit, dan moet je beslissingen durven te nemen. Wij zijn beter als vrienden dan we waren als koppel”, vertelde de ‘Familie’-acteur in november nog in Dag Allemaal. De twee vormden maar liefst achttien jaar een koppel en hebben twee kindjes samen.

Maar het single leven was maar van korte duur voor de acteur. Jan heeft intussen opnieuw de liefde gevonden. “Ik ben voorzichtig de eerste stappen aan het zetten binnen een nieuwe relatie”, onthulde hij in het weekblad. “En dat gaat goed, maar op het gemak en met veel tijd.”

Wie Jans nieuwe vlam is, is niet bekend. Maar op Instagram krijgen we nu een glimp van de mysterieuze dame te zien op een foto van de twee tortelduifjes, of beter gezegd: van hun schaduw. “Alleen maar het beste in 2023. Het wordt een topjaar”, weet Jan nu al. Dat wordt het ongetwijfeld met al dat prille liefdesgeluk. Zijn volgers reageren alvast laaiend enthousiast in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws