Kris en Koen Wauters hakken moeilijke knoop door over Clouseau: "Bewuste keuze" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kris en Koen Wauters hakken moeilijke knoop door over Clouseau: "Bewuste keuze"

Kris en Koen Wauters hakken moeilijke knoop door over Clouseau: "Bewuste keuze"

Er is goed nieuws en er is minder goed nieuws voor de fans van Clouseau. De gebroeders Wauters nemen binnenkort opnieuw het podium in, maar lassen tegelijk ook een pauze in. Kris en Koen onthullen wat er aan de hand is.

Goed nieuws voor de fans van Clouseau: hun favoriete band neemt dit najaar, op 24 en 25 november om precies te zijn, opnieuw het podium in tijdens ‘Night of the Proms’. En dat 24 jaar nadat de broers er voor het eerst als verrassingsact optraden. Maar dat betekent gelijk ook slecht nieuws als je Kris Wauters en Koen Wauters graag aan het werk ziet.

De Proms-concerten zijn één van de weinigen kansen om Clouseau dit jaar te bewonderen. Met slechts één concert in ons land - deze zomer treden ze op in Asse - gaan de broers rustige tijden tegemoet. “We staan nog op een paar festivals in Nederland, maar daar blijft het bij”, besluit Kris in Het Laatste Nieuws. En dat is niet zonder reden.

Pauze

“De voorbije twee jaar hebben we overal gespeeld. Een pauze is aangewezen”, klinkt het bij de muzikant. “We willen niet dat het publiek ons beu wordt.” Bovendien wordt 2024 een feestjaar voor de band. “Clouseau bestaat dan 40 jaar en dan gaan we weer veel spelen”, belooft Kris. “Dit is dus enkel stilte voor de storm.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws