Kristel Verbeke overstelpt met reacties nadat ze zeer heuglijk nieuws bekendmaakt: "Zoveel zin in!"

230711kristelverbekevrt
Kristel Verbeke is binnenkort opnieuw in de theaterzalen te bewonderen. Dat heuglijke nieuws maakte het voormalige K3'tje zopas zelf bekend op haar Instagrampagina.
In 2019 maakte Kristel Verbeke haar debuut op de planken. En voor wie het voormalige K3'tje ook graag eens aan het werk wil zien in het theater, hebben we goed nieuws. Zo zal Kristel te zien zijn in komische theatervoorstelling 'Hoog in de lucht' van de Sven De Ridder Company.
“Volgende zomer kunnen we mekaar weer live ontmoeten in ‘t theater!”, schrijft Kristel Verbeke vol trots op haar Instagrampagina bij een affiche van de theatervoorstelling. “Jullie doen lachen is zo plezant én met deze cast samenwerken voelt als een hele eer! Ik kijk ernaar uit om jullie weer te zien ... Nog even!”, klinkt het.

Veel positieve reacties

Haar volgers reageren alvast laaiend enthousiast op het nieuws. “Jippie!”, “Kan niet wachten!”, “Wat leuk!”, “Ja! Kunnen we je eindelijk weer live bewonderen!”, “Ik kom sowieso kijken. Ik zat al te wachten op een productie met jou”, “Zoveel zin in!” en “Superleuk nieuws!”, luidt het onder meer in de vele comments onder het Instagrambericht.