Laura Tesoro is er echt niet over te spreken en haalt uit: "Dat klopt helemaal niet!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Tesoro is er echt niet over te spreken en haalt uit: "Dat klopt helemaal niet!"

Laura Tesoro is er echt niet over te spreken en haalt uit: "Dat klopt helemaal niet!"

Laura Tesoro is als BV ook een zelfstandige. Ze vindt dat er een verkeerd beeld rond de BV's hangt. Ze verdienen volgens de zangeres immers helemaal niet zoveel als beweerd wordt.

"Toen ik begon als zelfstandige, verschoot ik ervan wat er allemaal bij komt kijken", vertelt Laura Tesoro in de podcast 'De 10 meest gegoogelde vragen'. "Mensen denken altijd dat zelfstandigen veel geld hebben, maar het is ook megaduur."

"Als je artikels leest over hoeveel BV's verdienen, denk ik: wacht even! Heb je erover nagedacht hoeveel zij daarvan nog moeten afgeven? Het is niet dat dat allemaal op je rekening komt, hé!", stelt de zangeres. Ook de prijzen die soms in de media verschijnen over wat er gevraagd wordt voor een optreden, moet gerelativeerd worden. "Maar dat gaat niet rechtstreeks in je zak, hé! Ik zie daar de helft nog niet van!", aldus Laura.

"We hebben een crew van twaalf man. Iedereen moet eten, iederen moet repeteren... Over al die dingen denken ze niet na. Ze denken gewoon: amai, da's makkelijk verdiend op een uur. Nee, ik verdien dat helemaal niet!", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws