Leven van Pascal Braeckman en zijn vrouw krijgt enorme wending: "Dit is zwaar voor ons" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Leven van Pascal Braeckman en zijn vrouw krijgt enorme wending: "Dit is zwaar voor ons"

Leven van Pascal Braeckman en zijn vrouw krijgt enorme wending: "Dit is zwaar voor ons"

Pascal Braeckman, de bekende klankman van Tom Waes en zijn vrouw An zijn pleegouders van twee meisjes van vier en 2,5 jaar oud. Niet evident voor prille zestigers als Pascal en zijn vrouw.

Ze willen niet uitweiden over de familiale reden van deze gebeurtenis. Ze praten echter wel voluit voor het pleegouderschap. "Door onvoorziene omstandigheden zorgen mijn vrouw en ik voor de dochters van onze dochter", legt Pascal uit. "Ook al is het voor ons zwaar, ik ben blij dat ze in onze familie worden opgevangen. Bij ons komen ze niets tekort. Ons huis is groot genoeg, met zelfs een muziekstudio.”

“Je doet alles voor je kleinkinderen hé”, zegt Pascal. “Toch is het wennen om opnieuw in die kinderwereld te vertoeven, we waren er immers al lang uit", aldus Pascal.

“We hadden ons leven op deze leeftijd anders voorgesteld. Dit heeft een grote impact op onze oude dag”, gaat Pascal verder. “Omdat ik veel van huis weg ben voor mijn job, probeerden mijn vrouw en ik samen te reizen wanneer het kon, maar dat valt nu allemaal weg."

"Dat is eerlijk gezegd hard wennen. Gelukkig zijn er vrienden die ons hierbij helpen. Uiteindelijk missen we ons vorig leventje niet, want we krijgen heel veel liefde terug van onze kleindochters", klinkt het nog bij de klankman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws