Liese uit 'Big Brother' heeft nog meer slecht nieuws na vreselijke diagnose Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Liese uit 'Big Brother' heeft nog meer slecht nieuws na vreselijke diagnose

Liese uit 'Big Brother' heeft nog meer slecht nieuws na vreselijke diagnose

Eerder dit jaar kreeg Liese Luwel een erg hard verdict te horen van haar dokter. Dat nieuws sloeg in als een bom en nu geeft de realityster opnieuw een update over haar gezondheid.

Liese Luwel, die we nog kennen van ‘Big Brother’, maakte in maart dit jaar bekend dat ze in het ziekenhuis lag omdat ze een troebel zicht had. Niet veel later kreeg ze te horen dat ze de auto-immuunziekte MS heeft. De grond zakte onder haar voeten weg. “Mijn klok staat even stil”, zei ze toen al op Instagram.

Enkele maanden geleden is ze opnieuw hard geschrokken. “In de zomer werd ik op een dag wakker en voelde mijn duim verdoofd aan”, klinkt het. Liese vond dat wel een beetje gek, maar ze negeerde dat symptoom voor haar eigen gemoedsrust. “’s Middags wilde ik uit de stoel opstaan, maar beide benen voelden verdoofd aan, waardoor ik eigenlijk niet op kon staan”, bekent de ‘Big Brother’-ster.

Ze legt ook meteen uit dat een blaasontsteking de oorzaak is. “Door de combinatie van een lichte blaasontsteking en de hittegolf zouden oude letsels in mijn ruggenmerg even actief geworden zijn en voor de gevoelsstoornis in duim en benen hebben gezorgd”, verduidelijkt ze. Helaas heeft ze nog steeds last van dat verdoofde gevoel in haar vinger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws