#LikeMe-ster Francisco Schuster onthult verrassend nieuws over zijn liefdesleven

230515franciscoschusterpommelienthijsphotonews
Nu ‘#LikeMe’ erop zit, timmert Francisco Schuster uit de populaire jeugdserie volop aan zijn solocarrière. Momenteel is de zanger en acteur te bewonderen in ‘Special Forces: Wie durft wint’ en is hij volop muziek aan het maken. Maar is er dan nog tijd voor de liefde?
Dit is nog maar het begin dus voor Francisco Schuster, maar hij heeft nu al een mooi pad bewandeld. “En daar ben ik zó dankbaar voor”, zegt hij dolgelukkig in TV-Familie. “Al werk ik er natuurlijk ook keihard voor. Want als je een leven ziet als danser, acteur en zanger moet je vechten voor je plaatsje, voor je succes. En ik kan al zeggen dat er snel mooie projecten op m'n pad zullen komen waarin ik alle facetten van mezelf kwijt kan”, belooft hij.
Veel tijd voor de liefde blijft er niet over, lijkt ons. Of is er toch een bijzondere persoon in zijn leven met wie Francisco al die mooie dingen kan delen? “Oh, in de liefde is het rustig”, is hij er erg gerust in. Dat is voorlopig dus nog niet aan de orde. “Het is ook niet dat dit me bezighoudt, ik heb genoeg liefde rondom mij”, besluit de zanger en acteur.

Allerbeste gevoel dat er is

“Ik kan enorm genieten van me-time. En ik heb geweldige familie en vrienden die mij volop steunen, in alles wat ik doe”, bedenkt de ‘#LikeMe’-ster zich. Voor nu is het dus perfect hoe het is. “Voorlopig mis ik de liefde niet in m'n leven. Het allerbeste gevoel is om geliefd te zijn, denk ik. En wat dat betreft mag ik absoluut niet klagen”, beseft Francisco.