'#LikeMe'-ster gaat trouwen en toont prachtige verlovingsring op Instagram

12052023likemeinstagram
Er komt heuglijk nieuws naar buiten over één van de castleden van de Ketnet-reeks '#LikeMe'. Sali Haidara, die de rol van Maria Hernandez vertolkte in de serie, gaat binnenkort in het huwelijksbootje stappen. Dat bevestigt ze zelf op Instagram.
Velen zullen Sali Haidara beter kennen als Maria Hernandez uit '#LikeMe'. De actrice speelde al sinds het begin van 2020 die rol. Onlangs is het doek gevallen over de Ketnet-serie, want de 52ste en laatste aflevering werd vorige maand uitgezonden. In het echte leven vormt de actrice al een tijdje een koppel met Dieter en zopas maakten zij fantastisch nieuws bekend op sociale media.
Zo heeft haar vriend haar ten huwelijk gevraagd en natuurlijk heeft ze 'ja' gezegd. "Yes to us for the rest of our life", klinkt het dolgelukkig. Sali deelt ook meteen enkele knappe kiekjes van hun tweetjes en daarop pronkt ze ook trots met haar mooie verlovingsring. Al snel wordt ze overstelpt met lieve berichtjes.

Lief 

Zo moeten enkele '#LikeMe'-collega's meteen wat kwijt. "Proficiat lieverds", reageert Lotte De Clerck. "Zo blij voor jullie", zegt Francisco Schuster dan weer. "Zo goed", "Genieten", "OMG", "Jullie stralen", "Alle geluk van de wereld", "Gefeliciteerd", "Amai, hoe zalig", "Couple goals", "Heel veel geluk samen" en "Oh wauw", klinkt het ook nog in de commentaren.