'Lisa'-acteur Michiel De Meyer ziet grootste wens in vervulling komen: "Hier droomde ik als kind al van" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Lisa'-acteur Michiel De Meyer ziet grootste wens in vervulling komen: "Hier droomde ik als kind al van"

'Lisa'-acteur Michiel De Meyer ziet grootste wens in vervulling komen: "Hier droomde ik als kind al van"

Michiel De Meyer heeft in zijn leven al heel wat waargemaakt. Zo kreeg hij als acteur al belangrijke rollen te pakken in grote series als ‘Thuis’ en ‘Lisa’. Bovendien mocht hij vorige zomer nog zijn eerste kindje verwelkomen. Maar ook zijn grootste kinderdroom ziet Michiel nu in vervulling gaan.

Dat K3 binnenkort ‘De 3 biggetjes’ herneemt, is al lang geen geheim meer. Maar nu blijkt dat ook voor Michiel De Meyer een grote rol weggelegd is in de iconische musical. De acteur kruipt in de huid van Willy, de macho wolf die een oogje heeft op Knarri, het personage van K3’tje Hanne Verbruggen.

“Al van toen ik 20 jaar geleden ‘De 3 biggetjes’ zag, wilde ik Jan Schepens zijn”, schrijft Michiel vol ongeloof op Instagram. In 2003 vertolkte Jan namelijk nog de rol van Willy in de musical. “Gisteren was het al een beetje zover. Ik vind het ‘cool cool super cool’”, schreeuwt Michiel het uit. In primeur laat de acteur bovendien al een glimp van zijn kostuum zien.

90.000 fans

Vanaf volgend jaar is Michiel als wolf Willy te bewonderen in de musical. De première van ‘De 3 biggetjes’ vindt plaats op 10 februari 2024 en trekt daarna naar de grootste theaters van Vlaanderen en Nederland. Momenteel zijn er al meer dan 90.000 tickets verkocht. Iedereen staat de popelen om de K3’tjes in hun iconische outfit te zien optreden!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws