Lotte Vanwezemael is smoorverliefd en pronkt voor het eerst met nieuwe vlam Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lotte Vanwezemael is smoorverliefd en pronkt voor het eerst met nieuwe vlam

Lotte Vanwezemael is smoorverliefd en pronkt voor het eerst met nieuwe vlam

Lotte Vanwezemael is van straat. Ongeveer een jaar na haar pijnlijke relatiebreuk met ex-profvoetballer Kris Palmans heeft ze opnieuw vlinders in de buik. Dat werd zojuist bevestigd door Het Nieuwsblad.

Zo’n jaar geleden gingen Lotte en Kris na een relatie van maar liefst zeven jaar helaas uit elkaar. De twee woonden zelfs al samen. Ondertussen lijkt Lotte hem al helemaal vergeten en heeft ze opnieuw de liefde gevonden. De seksuologe is in zwijm gevallen voor Max Henrard.

Op Instagram laat Lotte haar volgers een glimp zien van een romantische date met Max. Ze tagt haar nieuwe vlam zelfs in de video. Maar wie is haar vriend precies? Volgens Het Nieuwsblad is Max is een fervente snowboarder uit Hoeselt en medezaakvoerder in het Genkse familiebedrijf A+ Automation.

Volgens haar manager, Kevin Destadsbader, wil Lotte niet te hard van stapel lopen en dus nog niet meteen spreken van een officiële relatie, maar ze “wil met veel plezier bevestigen dat ze aan het daten zijn”, klinkt het.

Bron: Instagram Stories

Lotte Vanwezemael is smoorverliefd en pronkt voor het eerst met nieuwe vlam
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws