Maakt Linda van Milk Inc. dit weekend haar comeback in het Sportpaleis? Regi onthult plots groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maakt Linda van Milk Inc. dit weekend haar comeback in het Sportpaleis? Regi onthult plots groot nieuws

Maakt Linda van Milk Inc. dit weekend haar comeback in het Sportpaleis? Regi onthult plots groot nieuws

Deze vrijdag én zaterdag staat Regi opnieuw in het Sportpaleis met 'The Return'. De vraag die natuurlijk op ieders lippen brandt, is of Linda Mertens van Milk Inc. daar aanwezig zal zijn. Bij Het Laatste Nieuws lichtte Regi alvast een tipje van de sluier op.

Linda Mertens verdween in 2017 uit de spotlights nadat haar dochtertje Lio (2,5 jaar) overleed aan een agressieve kanker. Maar sinds kort treedt de zangeres opnieuw op in het buitenland. Veel fans hopen dan ook dat Linda er dit weekend opnieuw bij zal zijn in het Sportpaleis.

Zeker met een titel als 'The Return' waren velen ervan overtuigd dat Linda Mertens opnieuw zou opduiken. Regi blijft daarentegen geheimzinnig. "Ik wist natuurlijk dat bij die titel de vraag zou komen. Ik ben niet dom. Maar laat me zeggen dat 'The Return' draait om een concept dat veel groter is dan de vraag of Linda komt of niet", aldus Regi.

Nooit meer

Toch lijkt het er alle schijn van te hebben dat Linda er zal zijn. "Weet je, ik zal blij zijn als het zaterdag is en ik die vraag nooit meer zal moeten beantwoorden", klinkt het bij de dj. "Maar de mensen gaan blij zijn, dat sowieso", aldus Regi.

Populair

Laatste nieuws