Magali Van Houtte deelt droevig nieuws over haar huwelijk met Francesco Planckaert Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Magali Van Houtte deelt droevig nieuws over haar huwelijk met Francesco Planckaert

Magali Van Houtte deelt droevig nieuws over haar huwelijk met Francesco Planckaert

Magali Van Houtte (38) vormt al 25 jaar een koppel met Francesco Planckaert (41). Maar helaas moet Magali haar man veel missen. En dat valt haar zwaar. Dat vertelt ze deze week in Story.

De familie Planckaert bouwt intussen al vijf jaar aan hun kasteel in Frankrijk. Volgend jaar hopen ze de deuren van hun kasteel officieel te openen. Maar dat betekent ook dat Francesco Planckaert nog steeds veel van huis is.

In Story vertelt Magali nu welke impact dat heeft op hun relatie. "Als je het gewoon bent om altijd samen te zijn, is dat een grote aanpassing", geeft Magali eerlijk toe. "In het begin kon ik absoluut niet slapen zonder Francesco", aldus Magali.

Gemis van de kinderen

"Intussen is het al meer een gewoonte geworden", gaat ze verder. "Onze kinderen en ik blijven nog steeds regelmatig op weekdagen alleen achter. Zonder Francesco is het veel stiller in huis, de kinderen (Yukka (13), Noa (15) en Devon (17), red.) missen hem wel. Maar om het goed te maken eten we iets wat Francesco niet graag eet, zoals raclette. Daar heeft hij het geduld niet voor", besluit Magali.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws