Margot Hallemans openhartig over rentree in 'Familie': "Dát realiseerde ik me" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margot Hallemans openhartig over rentree in 'Familie': "Dát realiseerde ik me"

Margot Hallemans openhartig over rentree in 'Familie': "Dát realiseerde ik me"

Margot Hallemans was een tijdje niet te zien in 'Familie'. De actrice laste een sabbatperiode in en trok onder andere naar Zuid-Afrika. Binnenkort zal haar personage Hanne terug opduiken in de soap en ze verklapt ook meteen hoe het was om na die periode terug op de set te staan.

Margot Hallemans zullen veel mensen beter kennen als Hanne Van den Bossche uit 'Familie'. De actrice vertolkt al sinds 2009 die rol. Onlangs vertrok haar personage op retraite in Nepal en sindsdien hebben we Hanne niet meer gezien in de reeks. Ook Margot zelf had nood aan een sabbatical. "Zo'n soort sabbatperiode heeft voordelen. Ik zou het iedereen kunnen aanraden", vertelt ze in TV-Familie.

Tijdens die periode reisde ze naar Zuid-Afrika, waar ze onder andere aan vrijwilligerswerk deed, maar daarnaast ontwikkelde ze ook een nieuw yogaprogramma. Daar stopt het niet, want binnenkort zal ze ook yogalessen en coachingsessies geven. Heel wat ambities dus, maar haar passie voor acteren is ze nog niet verloren.

Besef

Zo staat ze sinds kort ook terug op de set van 'Familie' en daar moet nog wat over kwijt. Volgens de actrice was het namelijk heel aangenaam om al haar collega's terug te zien. "De terugkomst op de set was heel warm", geeft Margot toe. "Ik zie mijn collega's daar graag. Dat realiseer ik me echt wel als ik er een tijdje uit ben", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws