Margriet Hermans en Frank Deloof delen somber nieuws over hun huwelijk: "Een catastrofe" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans en Frank Deloof delen somber nieuws over hun huwelijk: "Een catastrofe"

Margriet Hermans en Frank Deloof delen somber nieuws over hun huwelijk: "Een catastrofe"

Margriet Hermans en haar echtgenoot Frank vormen intussen al dertig jaar een koppel. Maar ook hun relatie ging niet altijd over rozen. Zo ging het begin van hun romance gepaard met heel wat verdriet. Dat vertellen ze deze week in Dag Allemaal.

Normaal gezien blijft Frank Deloof liever uit de schijnwerpers. Maar naar aanleiding van de zeventigste verjaardag van zijn grote liefde wilde hij toch een uitzondering maken. Zo kon Dag Allemaal hen voor het eerst spreken voor een dubbelinterview.

Daarin hadden ze het ook over de moeilijke start van hun relatie, ruim dertig jaar geleden. Zo zat zowel Margriet als Frank nog in een relatie toen ze elkaar ontmoetten. "Ja, maar de gevoelens waren zo sterk dat we onze toenmalige partners hebben verlaten", onthult Frank.

Smoorverliefd

"Dat waren kleine catastrofes, vooral in mijn geval ...", geeft hij toe. "Maar ik voelde pas echt wat het was om smoorverliefd te zijn toen ik Margriet ontmoette, en voor haar was dat ook zo, denk ik." Dertig jaar later zijn de twee nog steeds ontzettend gelukkig samen.

4 claps
4 bezoekers

Populair

Laatste nieuws