Marie Verhulst vervangt Hanne in K3 en krijgt meteen de volle laag van boze fans Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marie Verhulst vervangt Hanne in K3 en krijgt meteen de volle laag van boze fans

Marie Verhulst vervangt Hanne in K3 en krijgt meteen de volle laag van boze fans

Hanne Verbruggen is een kleine drie weken geleden bevallen van haar zoontje Julien. Tot eind januari is het K3’tje dus nog op platte rust. In februari keert ze sterker dan ooit terug, maar tot die tijd valt iemand anders voor haar in.

Nog tot eind deze maand neemt ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede van den Heuvel de resterende K3-shows in Nederland voor haar rekening. Voor de Vlaamse shows was Studio 100 alweer op zoek naar een andere vervanger. “Bij ‘De Grote Sinterklaasshow’ in het Sportpaleis krijgen we assistentie, maar het zal niét Diede zijn”, vertelden Marthe De Pillecyn en Julia Boschman eerder in Het Laatste Nieuws.

Tijdens die show is zopas gebleken dat niemand minder dan Marie Verhulst tijdelijk tot een K3’tje omgetoverd wordt. Vandaag en morgen schittert zij naast Marthe en Julia op het podium. Of het enkel voor ‘De Grote Sinterklaasshow’ is, is nog niet duidelijk. Marie en haar fans zijn in ieder geval door het dolle heen. “Zo zo zo trots op jou”, “Dit is zo’n vibe”, “Fantastisch gedaan” en “Ik huil van fierheid”, tweetten ze.

Maar Marie als K3’tje stuit helaas ook een heleboel mensen tegen de borst. “Marie Verhulst vervangt Hanne dus tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’, is dat nu niet té verwarrend voor de kinderen? Én in K3, én als baasje van Samson”, tweet een boze fan. “Moesten ze daar zo’n spel van maken?”, “Dit past totaal niet”, “Waar slaat dit op?” en “Die kan niet eens zingen”, klinken nog enkele verraste reacties op Facebook.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws