Mathias Sercu deelt fantastisch nieuws over zijn zieke zoon Tore: "Ongelooflijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Sercu deelt fantastisch nieuws over zijn zieke zoon Tore: "Ongelooflijk"

Mathias Sercu deelt fantastisch nieuws over zijn zieke zoon Tore: "Ongelooflijk"

'Chantal'-acteur en -regisseur Mathias Sercu (53) had eind vorig jaar slecht nieuws over zijn zieke zoon Tore (25), die lijdt aan een ongeneeslijke kanker. Zijn scans zagen er niet goed uit. Maar nu heeft Mathias Sercu opnieuw zeer hoopvol nieuws te melden op Instagram.

In mei 2021 kreeg Tore een vreselijke diagnose. Zo lijdt hij aan een zeldzame en agressieve vorm van beenmergkanker waarvan hij niet meer kan genezen. Toch kon de ziekte de eerste twee jaar onder controle gehouden worden met allerlei behandelingen. Tore onderging maar liefst vijf chemokuren, twee stamceltransplantaties, vijftien bestralingen en twee immunotherapieën. Maar eind vorig jaar ging het mis.

De scans van Tore waren niet goed. "Het ging verrassend goed tot een paar weken geleden", vertelde Mathias Sercu begin december in Story. Daarom werd er een nieuwe behandeling opgestart. En die blijkt aan te slaan.

Door het oog van de naald

Dat schrijft Mathias op Instagram. "Een winterzonnetje boven de parking van UZ Gent. Een nieuwe therapie opgestart vóór kerst, onzeker en bang het nieuwe jaar ingegaan en vandaag te horen gekregen dat de behandeling aanslaat! Ongelooflijk! Tore did it again! Door het oog van de naald, nóg maar eens! Op naar nog lang, langer, langst!!!", klinkt het.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws