Mathias Vergels verrast iedereen met geweldig nieuws: "Ik kan niet wachten!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Vergels verrast iedereen met geweldig nieuws: "Ik kan niet wachten!"

Mathias Vergels verrast iedereen met geweldig nieuws: "Ik kan niet wachten!"

Mathias Vergels heeft goed nieuws voor zijn fans, want binnenkort zal hij nieuwe muziek uitbrengen. Nu plaatst hij opnieuw een leuke aankondiging op Instagram en zijn volgers hebben daar meteen wat over te zeggen.

De meeste mensen zullen Mathias Vergels beter kennen als Lowie uit ‘Thuis’. Toch heeft hij nog een grote passie naast acteren, namelijk muziek maken. Onlangs had hij nog groot nieuws te melden, want hij liet weten dat er een nieuwe single zit aan te komen. “Yes. Het nieuwe kindje van Vergels & Het Goede Voorbeeld is geboren”, schreef hij toen.

“Onze nieuwste single werd net gemastered en wij zijn er fucking fier op”, aldus de ‘Thuis’-acteur. “Razend benieuwd wat jullie ervan gaan vinden”, voegde hij er nog aan toe. Een releasedatum verklapte hij toen nog niet, maar vandaag onthult hij eindelijk wanneer de fans naar het liedje zullen kunnen luisteren.

Ongeduld

“Op vrijdag 19 mei verschijnt mijn nieuwe single”, klinkt het trots. “Je kan nu al presaven”, voegt Mathias er ook nog aan toe. Zijn fans reageren alvast erg enthousiast. “Kijk ernaar uit”, “Superleuk, ik kan niet wachten tot het volgende week vrijdag is”, “Wauw”, “Succes vriend” en “Joepie”, schrijven ze in de comments.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws