Mathieu Terryn en zijn vrouw Marie hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathieu Terryn en zijn vrouw Marie hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Mathieu Terryn en zijn vrouw Marie hebben groot nieuws over gezinsuitbreiding

Zopas mocht Simon Nuytten, de gitarist van Bazart, zijn eerste kindje verwelkomen. Is het binnenkort de beurt aan Mathieu Terryn? De zanger van de band praat openhartig over zijn kinderwens.

De mannen van Bazart brachten een bezoekje aan Radio2. In de ochtendshow ‘Goeiemorgen Morgen!’, vertelde Simon Nuytten meer over het kersverse ouderschap. De gitarist is zopas de fiere papa geworden van een zoontje genaamd Emir. Ook Oliver Symons, de toetsenist van de muziekgroep, werd vorig jaar al voor de eerste keer vader.

De 29-jarige Mathieu Terryn heeft nog geen kinderen. Toch doet hij al wat ervaring op met het zoontje van Oliver. “Ik mag af en toe babysitten en dat is een geweldige ervaring”, vertelt hij. Verder geeft de zanger toe dat hij en zijn vrouw Marie, met wie hij in 2021 in het huwelijksbootje stapte, geregeld praten over hun kinderwens.

Zo zouden ze allebei graag kinderen willen krijgen. “Het hoofdstuk ‘kinderen’ is sowieso de volgende stap in ons leven”, verklapt Mathieu. Wel is het nog niet duidelijk wanneer ze juist voor het eerst mama en papa zouden willen worden. “Maar als het kan, willen we heel graag twee kinderen”, voegt de zanger er nog aan toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws