Matteo Simoni is overdonderd nadat hij ongelooflijk nieuws krijgt te horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Matteo Simoni is overdonderd nadat hij ongelooflijk nieuws krijgt te horen

Matteo Simoni is overdonderd nadat hij ongelooflijk nieuws krijgt te horen

Matteo Simoni kan zijn oren bijna niet geloven. De acteur krijgt fantastisch nieuws te horen en moet daar wat over kwijt op sociale media.

Er is al veel te doen geweest over de nieuwste langspeelfilm van regisseur Robin Pront. ‘Zillion’ is namelijk een échte hype. Nog voordat de film uitkwam, werd er al veel over gesproken. Maar ook nu dat ‘Zillion’ in de bioscoopzalen is te zien, worden alle verwachtingen ingelost. Bovendien scoort de film ook bijzonder goed.

Zo zijn al 132.000 mensen tijdens de eerste week Matteo Simoni op het witte doek gaan bewonderen. De film over de iconische danstempel staat nu al op nummer 1 in de nationale box office. “Het is sinds ‘Loft’ en de Kampioenenfilms geleden dat een Vlaamse film zo snel en zo sterk uit de startblokken schiet”, vertelt Kinepolis Film Distribution aan Het Laatste Nieuws.

“Waanzin”, schrijft Robin Pront bij het artikel van Het Laatste Nieuws dat hij deelt op zijn Instagramverhaal. Ook acteur Matteo Simoni kan het bijna niet geloven. Hij wil alvast iedereen bedanken die al is gaan kijken in de cinema. “Bedankt iedereen”, plaatst hij op zijn Instagramverhaal.

Matteo Simoni is overdonderd nadat hij ongelooflijk nieuws krijgt te horen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws