Maureen Vanherberghen ontsnapt op het nippertje aan groot drama: "Geen gewonden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maureen Vanherberghen ontsnapt op het nippertje aan groot drama: "Geen gewonden"

Maureen Vanherberghen ontsnapt op het nippertje aan groot drama: "Geen gewonden"

Zaterdagavond vond de tiende editie van het ‘Gala van de Gouden K’s’ plaats. Maureen Vanherberghen kwam samen met de andere hoofdacteurs van het Ketnet-programma ‘Helden’ een award uitreiken op het podium. En daar liep het helemaal nis.

Maureen Vanherbergen mocht afgelopen zaterdag onder anderen met haar vriend Sieg De Doncker de winnaar van het beste Ketnet-programma bekendmaken. Spectaculair als de ‘Helden’ zijn, wilden ze de ballon met de naam van de winnaar in kapot branden met een vlammenwerper. En daar werd een groot ongeluk op het nippertje vermeden.

Maureen had de vlammenwerper namelijk omgekeerd vast en heeft zichzelf per ongeluk in brand gestoken tijdens de uitreiking. De Qmusic-presentatrice bleef rustig bij het incident en doofde koelbloedig haar jurk en haar krullen. “Ik ben een klein beetje haar kwijt, maar dat groeit wel terug”, stelde ze iedereen gerust. “Misschien toch een veiligheidsbril opzetten?”, grapte haar vriend Sieg toen ze het meteen daarna voor de tweede keer wilde proberen.

Professioneel opgelost dus. Op sociale media laat Maureen bovendien weten dat er niets aan de hand is en ze het prima stelt. “Er zijn geen helden gewond geraakt”, klinkt het. “Ik heb voor alle duidelijkheid niks.”

Bron: Instagram Stories

Maureen Vanherberghen ontsnapt op het nippertje aan groot drama: "Geen gewonden"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws