Megan uit 'Temptation Island' laat opnieuw aan haar lichaam sleutelen: "De operatie geslaagd!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Megan uit 'Temptation Island' laat opnieuw aan haar lichaam sleutelen: "De operatie geslaagd!"

Megan uit 'Temptation Island' laat opnieuw aan haar lichaam sleutelen: "De operatie geslaagd!"

Megan Desaever raakte in 2018 bekend door haar deelname aan ‘Temptation Island’, maar ziet er intussen compleet onherkenbaar uit. Nu heeft de 24-jarige influencer opnieuw aan haar lichaam laten werken. Meteen na haar operatie deelde ze enkele opmerkelijke foto’s op Instagram.

Sinds haar deelname aan ‘Temptation Island’ is Megan Desaever een totaal ander persoon geworden. Dat ze regelmatig aan haar lichaam laat sleutelen, daar heeft de realityster nooit een geheim van gemaakt. Borstvergrotingen, lipfillers of een nieuw gebit? Voor Megan is een schering en inslag.

Nu ging de influencer opnieuw aankloppen bij de dokter. Deze keer liet ze haar wenkbrauwen onder handen nemen. Megan onderging een wenkbrauwlift zodat haar wenkbrauwen wat hoger zouden staan. Op haar Instagramverhaal deelde Megan al enkele beelden van vlak na de operatie. “De operatie is geslaagd”, laat ze weten.

Geen pijn

“Mijn gezicht zal de komende 48 uur erg gezwollen zijn en ik kan mijn ogen niet verder openen dat dit. Ik kan het resultaat dus nog niet met jullie delen, maar binnen een weekje zal de zwelling afnemen en zal ik het resultaat beginnen zien”, schrijft de realityster, die onlangs nog te zien was in “Ex On The Beach: Double Dutch’. “Geloof het of niet: ik zie alles perfect en ik voel eigenlijk niets van de pijn”, aldus Megan. “Ik kan niet wachten om het eindresultaat te zien!”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws