Metejoor heeft een unicum beet: "Eerste Vlaamse zanger in 30 jaar tijd" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor heeft een unicum beet: "Eerste Vlaamse zanger in 30 jaar tijd"

Metejoor heeft een unicum beet: "Eerste Vlaamse zanger in 30 jaar tijd"

De carrière van Metejoor heeft hoge vlucht genomen. Door zijn monsterhits als ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Kijk ons nou’ en ‘Wat wil je van mij’ is hij niet meer uit de hitlijsten weg te denken. De Vlaamse zanger rijgt de successen en prijzen aan elkaar. Zelfs in Nederland heeft hij al grote naam gemaakt.

Dat Metejoor ook bij onze noorderburen steeds populairder wordt, is eraan te zien. Met zijn recentste single ‘Wat wil je van mij’, zijn duet met Hannah Mae, veroverde hij een plekje in de top 10 van de Nederlandse top 40. En wie denkt dat dat niet zo speciaal is, zit ernaast. “Het is namelijk al 31 jaar geleden dat een Vlaamse solozanger dit met een Nederlandstalig nummer kon doen”, maakt NWS NWS NWS bekend.

Bovendien is Metejoor nog maar de vijfde (!) solozanger ooit uit ons land die deze eer te beurt valt. Enkel Raymond van het Groenewoud, Will Tura, Ivan Heylen en Louis Neefs deden het hem voor. Een puike prestatie dus!

Dat heeft de Vlaamse zanger natuurlijk allemaal aan zijn fans te danken. “Metejoor is gewoon geweldig”, “Hij is ook de enige Vlaamse zanger naar wie ik luister”, “Goed gedaan”, “Top”, “Dik verdiend” en “Meer dan terecht”, willen ze kwijt in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws