"Mijn grootste liefdes": 'Thuis'-actrice Vanya Wellens stelt haar twee mooie dochters voor

230830vanyawellensthuisvrt1
Vanya Wellens, die al 20 jaar Femke speelt in ‘Thuis’, heeft twee dochters, Zita (13) en Liu (10), uit haar stukgelopen huwelijk. Op Instagram stelt de actrice haar oogappels voor met een prachtige foto.
Zo’n vier jaar geleden is Vanya Wellens gescheiden van haar man. Samen kregen ze twee kinderen, dochters Zita en Liu. Die stelt ze nu vol trots aan haar volgers voor. “Superleuke dag gehad met mijn fantastische dochters in Walibi”, laat de ‘Thuis’-actrice weten op Instagram bij een foto met haar twee oogappels.
“Heerlijke zomerdag beleefd met mijn grootste liefdes. I love my kids! Zo belangrijk om leuke tijden samen te beleven! We hebben er echt van genoten”, schrijft Vanya dankbaar. Die qualitytime met haar dochters voor de opnames van 'Thuis' weer van start gingen, hebben de actrice duidelijk deugd gedaan!
Hartverwarmend, denken Vanya's volgers erover. “Oooh, super”, “Met zo’n toffe mama kan het niet anders dan leuk zijn”, “Prachtige mama’s met twee mooie dochters”, “Wat een mooi drietal” en “Prachtig gezinnetje”, willen ze kwijt in de reacties. “Die glimlach op jullie gezichten spreekt voor zich” en “Jullie stralen”, is hen ook opgevallen.