Moedig wat Brecht uit 'Blind Getrouwd' doet na breuk met Dziubi: "Zo belangrijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Moedig wat Brecht uit 'Blind Getrouwd' doet na breuk met Dziubi: "Zo belangrijk"

Moedig wat Brecht uit 'Blind Getrouwd' doet na breuk met Dziubi: "Zo belangrijk"

Wat een match made in heaven leek, heeft toch niet mogen zijn. Na iets minder dan een jaar is het sprookjeshuwelijk van Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen uit ‘Blind Getrouwd’ helaas voorbij. De scheiding viel beide heren erg zwaar. Zo is Brecht er nu even tussenuit gemuisd om de breuk te verwerken.

Brecht en Dziubi hebben een punt gezet achter hun relatie. “Doorheen de maanden merkten we dat behalve de afstand, ook de diepere gevoelens uitbleven en onze relatie niet verder evolueerde. We blikken terug op een knap verhaal dat we samen hebben geschreven en we gaan mekaar ook in de toekomst met hetzelfde respect behandelen. Er valt niemand iets te verwijten aangezien we allebei heel graag wilden dat het zou slagen”, lieten de twee mannen weten op Instagram.

Om zichzelf de tijd te gunnen om deze pijnlijke breuk te verwerken, ging Brecht er even tussenuit. Voor het eerst is hij helemaal in zijn eentje op reis vertrekken. “Wanneer je een soloreisje maakt na een break-up”, schrijft de ‘Blind Getrouwd’-kandidaat op Instagram. Daarbij deelt hij een compilatievideo vol prachtige beelden van zijn solotripje in Marokko.

Zal deugd doen

Zijn volgers juichen deze moedige stap alleen maar toe. “Wow, you just did that!”, “Goed voor jou”, “Geniet ervan”, “Je bent goed bezig”, “Je doet het fantastisch”, “Het zal je deugd doen”, “Herbronnen met jezelf! Belangrijk en goed dat je dat doet”, “Top dat je dit doet. Enjoy, je verdient het” en “Ik wens je alle geluk toe”, lezen we in de reacties. “Zo jammer van jullie breuk”, moet sommigen nog van het hart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws