"Mooiste cadeau dat ik kon wensen": Annie Geeraerts krijgt op haar 97ste enorme verrassing van haar dochter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Mooiste cadeau dat ik kon wensen": Annie Geeraerts krijgt op haar 97ste enorme verrassing van haar dochter

"Mooiste cadeau dat ik kon wensen": Annie Geeraerts krijgt op haar 97ste enorme verrassing van haar dochter

Op dinsdag 2 augustus is Annie Geeraerts 97 geworden. Dat vierde de Bomma uit ‘Familie’ in stijl. Maar vooral haar dochter wist de soapactrice te verrassen op haar grote dag.

Annie Geeraerts heeft sinds dinsdag 97 lentes op de teller staan. De ‘Familie’-actrice beleefde een feestelijke verjaardag met haar 92-jarige vriend Paul aan zee. “En zondag was er al een eerste etentje met het gezin van mijn dochter en dat van mijn tien jaar jongere broer”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. “In mijn favoriete restaurant Eglantier in Oostduinkerke hadden we voor ons een zaaltje apart geboekt waar we rustig konden dineren en nadien nog wat pintelieren. Heel gezellig.”

“Maandag is mijn broer nog eens op bezoek gekomen en vandaag (dinsdag, red.) gaan we op restaurant. We moeten er van profiteren, nu het nog kan”, lacht Annie. “Met mijn familie samen zijn, is het mooiste cadeau dat ik me kan wensen”, glundert ze. Maar het cadeau van haar dochter en haar nichtje komt aardig in de buurt.

Speciaal contract

“Ze komen elk jaar met een verrassing op de proppen. Deze keer kreeg ik van hen een speciaal contract, waarin staat dat ik me elke maand één dag moet vrijhouden om met hen een uitstap te maken of een andere activiteit te doen”, vertelt Annie. “Een geweldig cadeau, want dat biedt mooie vooruitzichten. Ik ben blij dat ze zoveel moeite doen voor mij”, glundert het ‘Familie’-gezicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws