Na bedrog van Sean Dhondt: ex-vrouw Allison doet serieus boekje over hem open Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na bedrog van Sean Dhondt: ex-vrouw Allison doet serieus boekje over hem open

Na bedrog van Sean Dhondt: ex-vrouw Allison doet serieus boekje over hem open

Als 21-jarige liet Allison Scott vrienden en familie achter in Amerika voor Sean Dhont, die tien jaar lang de liefde van haar leven was. Na het sextingschandaal met ‘Eveline’ liep hun huwelijk in 2021 op de klippen. Nog voor de scheiding officieel was, papte Sean al aan met zijn huidige vriendin Maithé Rivera. Allison heeft dus geen gemakkelijke periode achter de rug.

“Eerlijk, 2022 was een van de zwaarste jaren die ik heb doorgemaakt”, vertelt Allison openhartig in Dag Allemaal. “2022 is het jaar waarin mijn scheiding eindelijk werd afgerond. Lang heb ik het gevoel gehad dat ik hier niet uit zou raken, maar het is belangrijk om te weten dat het altijd goed komt. Soms moet je gewoon doorzetten.” En bij de scheiding heeft ze bewezen dat ze dat kan.

Intussen heeft Allison alles een plekje kunnen geven en is Sean Dhondt voltooid verleden tijd. De twee hebben dan ook helemaal geen contact meer met elkaar. “Ik wens hem het allerbeste, maar hoef hem niet meer te horen”, besluit zijn ex-vrouw. “Hij laat me onverschillig. Die houding kan je zien als iets negatiefs, maar voor mij is het een goede zaak, in die zin dat wat hij doet mij niet meer raakt.”

Ook dat het tussen Sean en Maithé niet altijd koek en ei is, kan Allison maar weinig schelen. “Nogmaals, het kan me niet meer schelen wat er in zijn leven gebeurt. Het is mijn probleem niet meer en ik ben blij dat ik er niet mee hoef om te gaan”, zegt ze klaar en duidelijk. De twee hebben volledig gebroken dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws