Na bikkelharde kritiek maakt 'Eurosong'-winnaar Gustaph bijzondere belofte Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na bikkelharde kritiek maakt 'Eurosong'-winnaar Gustaph bijzondere belofte

Na bikkelharde kritiek maakt 'Eurosong'-winnaar Gustaph bijzondere belofte

De finale van ‘Eurosong 2023’ eindigde met een verrassing van jewelste. Niet topfavorieten The Starlings of Chérine, maar Gustaph staat in mei met zijn ‘Because Of You’ op het Songfestival in Liverpool. En daar kan niet iedereen zich in vinden.

Ook Gustaph zelf was heel verrast. “Ben ik aan het trippen of zo?”, riep hij uit. “Ik had mijn kansen niet zo hoog ingeschat, nee. Ik had mezelf dus voorgenomen om al blij te zijn als ik in de middenmoot eindigde”, ging hij verder. “Maar toen ik ineens bovenaan stond, kon je het ongeloof van mijn gezicht aflezen, denk ik.”

In totaal haalde Gustaph dus de meeste stemmen, vakjury en publiek samengeteld. Maar geen van beiden plaatste hem op nummer één. De commentaren online zijn dan ook niet mals. “Is dit een mop?”, “De meeste mensen hebben niet eens kunnen stemmen”, “Niet sterk genoeg voor het Songfestival”, “Exit in de halve finale”, “Heel jammer, maakt geen kans” en “Dat wordt een regelrechte ramp in Liverpool”, uiten heel wat kijkers hun ongenoegen op Facebook.

Maar 'de Vlaamse Boy George' belooft ons niet teleur te stellen. “Nu ik naar Liverpool mag, ga ik er werkelijk alles aan doen om de Belgische eer hoog te houden”, besluit Gustaph in Het Laatste Nieuws. “Ik beloof nu al dat ik het podium zal omtoveren tot een dansvloer”. En het mag van hem nog meer over the top.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws