Na eerdere gezondheidsproblemen: zanger Stromae maakt vreselijk nieuws bekend

05042023STROMAEPHOTONEWS
Eind maart moest Stromae al enkele shows in Frankrijk annuleren wegens medische redenen. Nu deelt de zanger nog meer slecht nieuws op zijn Instagrampagina. Zo annuleert hij al zijn optredens tot eind mei.
Het gaat niet goed met Stromae. Vorige maand werden er al enkele concerten afgelast in Frankrijk. Zijn management liet toen weten dat die optredens niet konden plaatsvinden wegens medische redenen. Een verdere uitleg kwam er toen niet, maar nu moet de zanger helaas nog meer fans teleurstellen.
Zo laat hij weten dat wij vanwege zijn huidige gezondheid zijn tournee niet kan verder zetten. Er worden een vijftiental concerten geschrapt. “Ik ben tot het besef gekomen dat mijn huidige gezondheidstoestand me momenteel niet toestaat om jullie te zien”, aldus Stromae. “Het spijt me dit nieuws met jullie te delen, het doet me enorm veel verdriet, maar ik moest mijn grenzen aangeven”, schrijft hij.
Wat er juist aan de hand is met de zanger is niet duidelijk. “Omringd door mijn familie moet ik de tijd nemen om beter te worden om weer te kunnen optreden”, klinkt het. Afsluiten doet hij wel op een positieve noot. Zo geeft hij aan dat hij binnenkort meer positief nieuws zal brengen en dat hij zijn tournee snel wil hervatten.