Na exit in 'Familie': Alix Konadu (Kato) verbluft opnieuw met onherkenbare look Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na exit in 'Familie': Alix Konadu (Kato) verbluft opnieuw met onherkenbare look

Na exit in 'Familie': Alix Konadu (Kato) verbluft opnieuw met onherkenbare look

Eind november moesten de ‘Familie’-kijkers afscheid nemen van een geliefd personage. Kato pakte haar koffers en vertrok naar Tenerife. Ook actrice Alix Konadu trok naar verdere oorden. Ze verliet de reeks om voor haar ernstig zieke oma te zorgen in Ghana.

Tijd voor verandering. Nu Alix Konadu weg is uit ‘Familie’, koos de actrice radicaal voor een serieuze make-over. Onder het mom van ‘nieuw jaar, nieuwe look’ stelt ze haar Instagramvolgers haar nieuwe kapsel voor.

De ex-‘Familie’-actrice kondigde eerder al haar grootste plannen aan op Instagram. “Op 1 januari gaat deze bruine vrouw voor wit haar”, besloot ze. En daar krijgen we nu eindelijk het resultaat van te zien. Alix ruilde haar wilde krullenbos in voor zilveren dreadlocks.

En het resultaat mag er zijn. De actrice laat al haar volgers verstomd van verbazing achter. “Heel mooi” en “Prachtig” vormen de algemene consensus. Ook ‘Familie’-collega Melissa Hendrikx (Sterre) laat tussen de hartjes en vlammetjes door weten dat ze enorme fan is van de make-over.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws