Na geruchten over breuk tussen Junior Planckaert en Pauline De Vos: Stephanie Planckaert onthult hoe het zit

230530juniorplanckaertpaulinedevosinstagram
Zo’n anderhalf jaar geleden kreeg Junior Planckaert in ‘Junior op zoek naar de liefde’ vlinders voor Pauline De Vos. Maar de laatste tijd deden heel wat geruchten de ronde dat de vlam al uitgedoofd zou zijn. Stephanie Planckaert besluit duidelijkheid te scheppen over de situatie.
De roddels zijn al een tijdje aan de gang: Junior Planckaert en Pauline De Vos zouden niet langer samen zijn. Omdat de twee niet meer samen gespot werden, ging de bal al snel aan het rollen. De laatste keer dat ze samen iets op sociale media deelden was namelijk al twee maanden geleden. En in Paulines samenvatting van augustus was plots geen spoor meer van haar grote liefde te bekennen.
De bezorgde reacties stroomden binnen onder hun foto’s op Instagram. Al Pauline en Juniors volgers leken ervan overtuigd dat de liefde over en uit was. Toch lijken ze het niet bij het rechte eind te hebben. Stephanie Planckaert drukt de geruchten namelijk meteen de kop in.

Niets aan de hand

Op Instagram deelt Stephanie een veelzeggende foto. Met een simpele foto van de familie Planckaert die gezellig samen van een lekkere pannenkoek geniet, wordt meteen duidelijk dat er tussen Junior en Pauline geen vuiltje aan de lucht is. De liefde spat nog steeds van het scherm.
Bron: Instagram Stories (@stephanieplanckaert)
Bron: Instagram Stories (@stephanieplanckaert)