Na hersenbloeding en overval: Jean-Marie deelt nog meer slecht nieuws over gezondheid van Carmen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na hersenbloeding en overval: Jean-Marie deelt nog meer slecht nieuws over gezondheid van Carmen

Na hersenbloeding en overval: Jean-Marie deelt nog meer slecht nieuws over gezondheid van Carmen

Carmen Pfaff moest de laatste maanden de ene na de andere tegenslag verwerken. Nu heeft haar echtgenoot Jean-Marie Pfaff opnieuw geen fijn nieuws te melden.

Carmen Pfaff werd zeven maanden geleden getroffen door een hersenbloeding. "Ik zie mijn vrouw nog liggen op intensieve. Nadien verbleef ze zeven weken in het revalidatiecentrum", vertelt Jean-Marie daar deze week over in Story. Maar daarna volgde ook nog een gewelddadige overval.

"Ze was amper thuis en toen gebeurde die valse, smerige overval. Ongelooflijk laf dat ze een kwetsbare vrouw zo durven toe te takelen. En dat ze de juwelen van onze ouders gewoon hebben meegenomen. Allemaal erfstukken met emotionele waarde die later voor onze kinderen en kleinkinderen waren", aldus Jean-Marie.

Osteoporose

Helaas heeft Carmen de laatste tijd ook veel last van haar osteoporose vertelt de voormalige doelman. Maar aan opgeven denkt ze niet. "Ze doet wat ze kan. Ook al speelt de osteoporose haar parten, zij heeft haar eigen karakter, hè. Als de kleinkinderen komen logeren met vrienden en er is tot drie uur 's nachts rumoer, dan ben ik geneigd om te zeggen: 'Mannen, kan het een beetje stiller?' Maar dan protesteert ons Carmen. Zij doet maar voort, hè", aldus Jean-Marie. "De ongerustheid blijft, maar we zijn zo blij dat we Carmen nog hebben", besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws