Na moeilijke periode maakt Stan Van Samang heuglijk nieuws bekend over zijn zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na moeilijke periode maakt Stan Van Samang heuglijk nieuws bekend over zijn zoontje

Na moeilijke periode maakt Stan Van Samang heuglijk nieuws bekend over zijn zoontje

Stan Van Samang en zijn partner Barbara zijn trotse ouders van twee kindjes, hun zoontje Lenny en dochtertje Stella. Maar hun oudste heeft niet bepaald een gemakkelijke periode achter de rug. Gelukkig heeft het gezinnetje nu wel iets te vieren.

Tot voor kort ging het niet zo goed met Stan Van Samang zoontje. Enkele maanden geleden vertelde de zanger en voormalige ‘Thuis’-acteur over de slaapproblemen van de kleine Lenny. Hij kreeg namelijk te kampen met verborgen reflux, waardoor hij om de twintig minuten wakker werd. “Dat is geen lachertje. Bijna elke nacht moeten Barbara en ik opstaan om met hem rond te wandelen”, zei de bezorgde papa in Dag Allemaal.

Een heftige periode dus, want ook voor de mama en papa begon de vermoeidheid door te wegen. Gelukkig zijn die slaapproblemen intussen van de baan. Bovendien is het nu groot feest voor Lenny, want Stans zoon mocht gisteren zes kaarsjes uitblazen. “Al zes jaar maak jij het mooie weer (en af en toe ook wat storm)”, schrijft de trotse papa op Instagram. “Zalige jaren. Zalige kerel. Gelukkige verjaardag, Lenny.”

Stans volgers zijn er als de bliksem bij om het feestvarken te feliciteren. “Hip hip hoera”, “Proficiat”, “Gefeliciteerd, Lenny”, “Geniet van je dagje en straks van de grote vakantie”, “Wat een mooi kereltje” en “Drie dikke kussen voor dit topventje”, lezen we in de comments. “Vuistje voor Lenny”, schrijft ook Niels Destadsbader.

Populair

Laatste nieuws