Na pijnlijke relatiebreuk met Ella Leyers: Rik Verheye onthult prachtig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na pijnlijke relatiebreuk met Ella Leyers: Rik Verheye onthult prachtig nieuws

Na pijnlijke relatiebreuk met Ella Leyers: Rik Verheye onthult prachtig nieuws

Vorige maand bevestigde Rik Verheye dat hij niet langer samen is met Ella Leyers. Een harde klap, want de twee waren zelfs al verloofd. Enkele weken na de split heeft de acteur nu wel heel leuk nieuws te melden.

Op 17 februari kwam het trieste nieuws naar buiten dat Rik Verheye en Ella Leyers een punt achter hun relatie hadden gezet. Dat bevestigde de acteur toen aan Het Laatste Nieuws. Slecht zes maanden nadat ze vertelden dat ze samen waren, zijn ze alweer uit elkaar. Volgens kennissen zouden de twee te hard van stapel zijn gelopen.

Erg pijnlijk, want na amper honderd dagen hadden Rik en Ella zich al verloofd. Bovendien woonden ze ook al samen. Geen liefdessucces dus voor Rik, maar als acteur scheert hij wél hoge toppen. Zo krijgt hij nu geweldig nieuws te horen en dat deelt hij maar al te graag op sociale media.

Zo laat hij weten dat de serie ‘Nonkels’, waarin hij één van de hoofdrollen vertolkt, genomineerd is voor een Rockie Award in de categorie ‘Comedy Series: Non-English Language’. “Woop woop”, schrijft Rik erbij. Deze prestigieuze awards zullen in juni uitgereikt worden op het World Media Festival in het Canadese Banff.

Na pijnlijke relatiebreuk met Ella Leyers: Rik Verheye onthult prachtig nieuws

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws