Na relatiebreuk met Ella Leyers: Rik Verheye laat voor eerst van zich horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na relatiebreuk met Ella Leyers: Rik Verheye laat voor eerst van zich horen

Na relatiebreuk met Ella Leyers: Rik Verheye laat voor eerst van zich horen

Vanmorgen raakte het nieuws bekend dat Ella Leyers en Rik Verheye niet langer een koppel vormen. Hoewel ze drie maanden geleden nog hun verloving aankondigden, zetten ze nu een punt achter hun relatie. Intussen heeft de acteur voor het eerst gereageerd op de breuk.

Sinds afgelopen zomer vormden Ella Leyers en Rik Verheye het hotste showbizzkoppel van Vlaanderen. Het koppeltje liet er geen gras over groeien. In november, amper 100 dagen later, maakten ze hun verloving bekend en kochten ze hun eigen stekje. Helaas is hun romance nu, na 6 maanden, tot een einde gekomen.

Het nieuws van de breuk kreeg Showbizztime.be te horen van een goed ingelichte bron. Maar de aandachtige kijkers van ‘De Ideale Wereld’ konden al zien dat de presentatrice deze week weer zonder verlovingsring in beeld kwam. Dat had duidelijk zijn reden. De trouwplannen van Ella en Rik zijn officieel afgeblazen. Bovendien werden enkele kiekjes van hun tweetjes verwijderd op hun Instagramaccount.

Ondertussen heeft Rik het jammerlijke nieuws ook bevestigd aan Het Laatste Nieuws. “We gaan er niet verder over communiceren en willen ons concentreren op ons werk”, klinkt zijn reactie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws