Na sisser in 'De Bachelorette' verklapt Elke Clijsters nu meer over liefdesleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na sisser in 'De Bachelorette' verklapt Elke Clijsters nu meer over liefdesleven

Na sisser in 'De Bachelorette' verklapt Elke Clijsters nu meer over liefdesleven

Vorig jaar ging Elke Clijsters nog op zoek naar de liefde in ‘De Bachelorette’, maar dat bleek geen groot succes te zijn. Nu laat ze op Instagram weten hoe het echt zit met haar liefdesleven.

In 'De Bachelorette' kregen we te zien hoe Elke Clijsters op zoek ging naar de perfecte man. Uiteindelijk koos ze voor Ivan, maar van die relatie is al lang geen sprake meer. Al snel na ‘De Bachelorette’ besloten de twee dat het beter is om gewoon vrienden te zijn. Elke was daarna voor een lange tijd single.

Toch kwam er deze zomer eindelijk leuk nieuws naar buiten. Zo vertelde Elke toen aan Het Laatste Nieuws dat ze een prille relatie had. Sinds dat interview onthult ze zelf zeer weinig over haar nieuwe vriend. “Over de liefde houd ik het nu allemaal graag heel privé", zei ze toen nog.

Tot nu dus, want Elke laat opnieuw van zich horen op Instagram. Tijdens een vragenrondje vroeg een van haar volgers het volgende: “Nog altijd op zoek of de liefde al gevonden?” Daar geeft ‘De Bachelorette’ een zeer duidelijk antwoord op. “Liefde heeft mij gevonden”, reageert ze kort en bondig. Dat zit dus nog steeds snor.

Na sisser in 'De Bachelorette' verklapt Elke Clijsters nu meer over liefdesleven

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws