Na tragische overlijden van Nicole Josy: eindelijk lichtpuntje voor Hugo Sigal Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na tragische overlijden van Nicole Josy: eindelijk lichtpuntje voor Hugo Sigal

Na tragische overlijden van Nicole Josy: eindelijk lichtpuntje voor Hugo Sigal

In november 2022 moest Vlaanderen afscheid nemen van een icoon: Nicole Josy. Hugo Sigal moest zijn steun en toeverlaat op het einde van het jaar helaas afgeven na een dodelijke val van de trap. Afgelopen weekend verscheen hij voor het eerst sinds haar uitvaart weer in het openbaar.

Tot grote verrassing van velen trapte Hugo afgelopen zaterdag - in zijn rol van schooldirecteur Wolfs - de avant-première van het vierde seizoen van ‘#LikeMe’ af in de Kinepolis van Antwerpen. “Het is een speciale dag vandaag”, horen we door zijn microfoon. Want het vierde seizoen is ook meteen het laatste. “Jammer, hé, maar het is nu eenmaal zo.”

Begin december werd nog aangekondigd dat ‘#LikeMe’ op zijn einde loopt. “Op 11 januari 2023 laten we onze vierde en meteen ook laatste reeks op jullie los”, schreef het Instagramprofiel van de populaire jeugdserie op Instagram. “Neeee, niet de laatste reeks”, “Echt jammer” en “Zo spijtig dat dit het laatste seizoen is” vormden de algemene consensus van de fans.

Maar niet getreurd. Het verhaal is nog niet uitverteld. “Het is wel het laatste seizoen, maar dat betekent niet dat ‘#LikeMe’ gaat stoppen”, onthulde acteur Maksim Stojanac op de avant-première. “We gaan nog heel veel andere leuke dingen op jullie loslaten, maar daar mag ik nu nog niets over verklappen.” “Jullie hebben het gehoord: ‘#LikeMe’ stopt nog niet”, schreeuwt ook Hugo van de daken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws