Na "verschrikkelijk gevecht" met Maithé Rivera: ook Pauline Slangen laat voor het eerst van zich horen

231212paulineslangenseandhondtmaitheriverainstagram
Het zit er bovenarms op tussen zangeres Pauline Slangen en Maithé Rivera. Zo zou Pauline enkele raken klappen gekregen hebben van de vriendin van Sean Dhondt. Pauline Slangen heeft nu ook voor het eerst zelf gereageerd op het voorval.
Maithé Rivera en Pauline Slangen kregen het vorige maand aan de stok met elkaar in de Antwerpse club Ampere. Volgens de entourage van Pauline kreeg ze enkele schoppen van Maithé, werden haar hairextensions uitgetrokken en stond ze achteraf vol blauwe plekken. "Het was een verschrikkelijk gevecht, een echte catfight", aldus een vriendin van Pauline Slangen in Dag Allemaal. 
Maar volgens Maithé was het een vriendin van haar die Pauline aanviel. "Ach ja, dat was ik niet, ik heb daar wel iets van gehoord", zegt de vriendin van Sean Dhondt in Dag Allemaal. "Dat was een vriendin van mij. Ik stond gewoon in de buurt en heb haar nog van Pauline weggetrokken."

Paulines reactie

Maar dat weerlegt Pauline nu. Zij bevestigt aan de redactie van Het Laatste Nieuws dat het wel degelijk Maithé was die haar aangevallen heeft. Verder wil de zangeres liever niets kwijt over het voorval.