Natalia haalt opnieuw fel uit na heisa over 'Astrid & Natalia: back to reality': "Compleet opgeblazen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia haalt opnieuw fel uit na heisa over 'Astrid & Natalia: back to reality': "Compleet opgeblazen"

Natalia haalt opnieuw fel uit na heisa over 'Astrid & Natalia: back to reality': "Compleet opgeblazen"

Natalia was zopas te gast in 'Goeiemorgen Morgen' op Radio2. Daarin wilde ze nog één keer terugkomen op de heisa rond 'Astrid & Natalia: back to reality'.

Zo is de zangeres hard geschrokken van de commotie. Bovendien vindt ze dat alles werd opgeblazen in de media. "Ik heb grove dingen gelezen, ook dingen die niet waar waren", aldus Natalia. Daarmee verwijst ze onder meer naar de poetsman die beweerde dat Natalia hem niet goed behandeld had.

"Ik heb hem nooit gezien, nooit gesproken", zegt de zangeres. "Er werd gestookt in de pers. Het is compleet opgeblazen. VTM heeft nooit gezegd dat ze niet meer met mij willen werken. We hebben het binnenshuis uitgepraat", aldus Natalia. Ook het gebruik van de term 'grensoverschrijdend gedrag' vond ze fel overdreven.

Persoonlijke aanval

"Toen ik dat woord las, dacht ik 'wow'. Dat is een gevaarlijke term om te gebruiken. Sommige media zijn erover gegaan en het voelde als een persoonlijke aanval. We leven in een maatschappij waarin mensen nu alles klakkeloos geloven en overnemen. Ik kan dat de mensen niet kwalijk nemen, wel de pers", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws