Natalia komt met heuglijk nieuws naar buiten: "Nog een week" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia komt met heuglijk nieuws naar buiten: "Nog een week"

Natalia komt met heuglijk nieuws naar buiten: "Nog een week"

Het zijn spannende tijden voor Natalia. Eind april liet ze nog haar gloednieuwe plaat, ‘Hallelujah to the beat’, haar eerste in zes jaar tijd, los op haar fans. Binnenkort trekt ze ermee rond door Vlaanderen.

Leuke vooruitzichten voor Natalia! Het begin van haar langverwachte theatertour is in zicht. Nog een kleine week en de fans kunnen de nieuwe nummers van hun favoriete zangeres luidkeels meebrullen. “Nog een week! Dan is het de (uitverkochte!) première van mijn theatertour ‘Hallelujah to the beat’”, schrijft de Kempische dolenthousiast op Instagram.

Er zijn bovendien nog tickets verkrijgbaar voor enkele shows, dus ook jij kan er nog bij zijn. “Ik verwacht jullie daar en kijk ernaar uit! Joepieeee!” Natalia heeft er duidelijk zin in. En zij niet alleen. “Woooow”, “Yes, bijna!”, “Goed bezig, Natalia”, “Gaat super zijn”, “Het dak gaat eraf”, “Zal wel knap zijn”, “Kijk ernaar uit”, “Veel succes”, “Tot in Brussel” en “See you in Gent!”, schrijven de fans in de reacties.

20 jaar Natalia

En de theatertour is nog maar het begin van Natalia’s spetterende jaar. In november staat de zangeres twee keer voor een bomvolle Lotto Arena om het 20-jarige jubileum van haar carrière te vieren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws