Nathalie Meskens deelt nieuwe foto's van kindjes en iedereen merkt hetzelfde op Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nathalie Meskens deelt nieuwe foto's van kindjes en iedereen merkt hetzelfde op

Nathalie Meskens deelt nieuwe foto's van kindjes en iedereen merkt hetzelfde op

Afgelopen weekend vierden ze ook bij Nathalie Meskens thuis moederdag. De mama plaatste op Instagram enkele nieuwe beelden van haar twee kindjes Lima en Loé en haar volgers moeten meteen wat kwijt over deze opvallende kiekjes.

Nathalie Meskens is de fiere mama van twee kindjes. In maart 2020 mocht ze samen met haar partner Nadim hun eerste kindje verwelkomen, een dochtertje genaamd Lima. Een jaar later waren ze plots met z'n vieren thuis, want in september 2021 kwam hun zoontje Loé ter wereld. Afgelopen weekend deelde de mama verschillende nieuwe foto's van haar kroost.

"Gelukkige moederdag aan alle lieve mama's out there!", schrijft Nathalie onder de fotoreeks van haar kindjes. "'Ik wil ook mama zijn', zei Lima (met de lippenstift dabei)", aldus de presentatrice. "Veel kusjes van ons en maak er een mooie, liefdevolle dag van met vooral veel kusjes en knuffels aan de mama's voegt ze er nog aan toe.

Gelijkenis

De volgers van Nathalie vinden alvast dat Lima en Loé erg op hun mama lijken. "Kleine Nathaliekes allebei", "Twee lookalikes van hun mama", "Zijn mini Nathalietjes", "Wat lijken ze op jou", "Juist de mama" en "Alle twee helemaal de mama", reageren ze onder meer. "Wat een lieve foto's", "Schatjes van patatjes", "Uw kindjes zijn zo schattig", "Mooie kids" en "Oh wat een cuties", klinkt het ook nog in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws