Nick uit 'Blind Getrouwd' en vriend maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nick uit 'Blind Getrouwd' en vriend maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!"

Nick uit 'Blind Getrouwd' en vriend maken heuglijk nieuws bekend: "Proficiat!"

Voor Nick Laenen uit ‘Blind Getrouwd’ eindigde 2022 in mineur. Hij liep malaria op en heeft er lang van afgezien. Gelukkig heeft het nieuwe jaar heel wat beters voor hem in petto. Nick en zijn nieuwe vriend kondigen fantastisch nieuws aan.

Nick Laenen gaf in 2020 zijn jawoord aan Christophe Ramont in ‘Blind Getrouwd’. Dat huwelijk draaide jammer genoeg op niets uit, de twee gingen bij het beslissingsmoment als vrienden uit elkaar. In september 2021 onthulde Nick dat hij opnieuw de liefde gevonden had.

Nu hebben de tortelduifjes samen een huis gekocht en zijn ze eindelijk klaar om in hun liefdesnestje in e trekken. Op Instagram zien we Nick en zijn vriend in de keuken van hun gloednieuwe woonst poseren met een grote fles champagne. “Officieel ons huis”, laat de ex-‘Blind Getrouwd’-deelnemer weten.. “Klaar voor geweldige momenten samen.”

“Proficiat!”, “Oooh, wat leuk”, “Veel geluk in jullie huis” en “Op vele mooie momenten”, luidt het in de reacties. Ook heel wat ‘Blind Getrouwd’-kandidaten willen Nick feliciteren. “Home sweet home”, reageert Winnie Bogaerts. “Proficiat!”, wenst Candice Martens hen toe. “Nogmaals proficiat, boys!”, wil Brecht De Geyter nog kwijt.

Christophe

Ook Christophe neemt dit nieuws goed op. Hij gunt het zijn ex-man en goede vriend van harte. “Die muren kunnen wel een likje verf gebruiken”, grapt Christophe. “Kom maar op tijd morgen”, gaat Nick er gewoon in mee. Waarop zijn ex besluit: “Die fles die je vast hebt, gaat toch maar open als ik er ben, hé?” De twee kunnen duidelijk nog even goed met elkaar opschieten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws