Niels Destadsbader nu al terug naar VTM? Hij heeft verrassend antwoord klaar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader nu al terug naar VTM? Hij heeft verrassend antwoord klaar

Niels Destadsbader nu al terug naar VTM? Hij heeft verrassend antwoord klaar

Vorige zomer verraste Niels Destadsbader jan en alleman met een opvallende switch. Hij trok de deuren van VTM achter zich dicht en keerde terug naar de VRT. Maar zijn band met VTM is hij nooit verloren.

VTM zit voor altijd in zijn hart. "Binnenkort ga ik er opnieuw heen om met mijn petekind naar een opnames van 'The Masked Singer' te gaan kijken", vertelt Niels in Het Laatste Nieuws. Bovendien heeft hij er nog evenveel vrienden als vroeger. Ook een terugkeer naar de zender kan hij niet uitsluiten.

“Je weet niet hoe het kan lopen”, geeft Niels toe. “Voor hetzelfde geld zit ik over drie jaar terug bij VTM, voor hetzelfde geld ben ik dan beenhouwer. Alles kan”, klinkt het. Volgens de zanger is de kijker dan ook helemaal niet bezig met welk gezicht je op welke zender ziet. Als het maar leuk is.

Toch is Niels nu doodgelukkig met zijn job bij de VRT. Hij heeft er net ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’ afgerond en duikt binnenkort op als hoofdcoach bij ‘The Greatest Dancer' op Eén. Zijn toekomst oogt in ieder geval rooskleurig.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws