Nieuwe liefde voor Brecht De Geyter? Ex-'Blind Getrouwd'-deelnemer laat in zijn kaarten kijken

230928brechtdegeyterdziubisteenbergeninstagram
‘Blind Getrouwd’ heeft al heel wat mensen geholpen met hun zoektocht naar de ware liefde. Voor Brecht De Geyter, die vorig jaar nog in het datingprogramma gekoppeld werd aan Dziubi Steenbergen, mocht het helaas niet baten. Maar is hij intussen wel al de man van zijn dromen tegen het lijf gelopen?
Brecht De Geyter gaat al enkele maanden weer als vrijgezel door het leven. In april tekenden Brecht en Dziubi, die in ‘Blind Getrouwd’ nochtans een droomkoppel leken, hun scheidingspapieren. Niet alleen speelde de afstand hen parten, het koppel kon elkaar ook niet helemaal geven wat ze van een relatie verwachten.
Dat heeft er bij beide heren stevig ingehakt. Daarom kwamen ze niet meteen met het nieuws naar buiten. “Een breuk is altijd pijnlijk. We moesten daar eerst wat tijd over laten gaan”, legt Brecht uit in HLN Showbits. “Maar kijk, we zijn zoveel maanden verder en het gaat heel goed met mij nu”, zegt hij met de hand op het hart. “We hebben het achter ons gelaten en kijken nu naar de toekomst.”

Kat uit de boom

Maar staat Brecht al open voor een nieuwe liefde, nu de eerste storm wat gaan liggen is? Daar lijkt het wel op. “Goh, je kan nooit voorspellen wat er in de toekomst gebeurt. Ik zie wel. Ik kijk nog even de kat uit de boom en laat het gewoon op mij afkomen”, besluit de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer. Maar hij “hoopt zo hard” dat zijn prins op het witte paard niet te lang meer op zich laat wachten.