Nog meer vreselijk nieuws over zaak-Pichal: ook deze bekende acteur opgepakt voor kindermisbruik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nog meer vreselijk nieuws over zaak-Pichal: ook deze bekende acteur opgepakt voor kindermisbruik

Nog meer vreselijk nieuws over zaak-Pichal: ook deze bekende acteur opgepakt voor kindermisbruik

Er raken steeds meer details bekend over de zaak Sven Pichal. Volgens Het Nieuwsblad zijn er namelijk nog vier verdachten opgepakt in het onderzoek naar kindermisbruik. Een van die verdachten is opnieuw geen onbekende.

Sven Pichal moet nog zeker twee weken in de gevangenis blijven nadat hij opgepakt werd in een onderzoek naar het bezit van beelden van kindermisbruik. Inmiddels zijn er volgens Het Nieuwsblad ook vier andere verdachten opgepakt. En helaas zit daar opnieuw een bekend gezicht bij.

Zo ging de bal aan het rollen toen de Antwerpse acteur Reuben D.B. beelden van kindermisbruik toonde aan zijn gezelschap. Volgens de informatie van Het Nieuwsblad toonde de acteur de beelden in een Antwerps café. Daarna werd er meteen een onderzoek opgestart, met verschillende arrestaties tot gevolg.

Musicalacteur

"De 34-jarige man werd aangehouden en verscheen op 18 augustus voor de raadkamer, zijn aanhouding werd bevestigd", zegt Kristof Aerts, woordvoerder van het parket in Antwerpen, in Het Nieuwsblad. De acteur, die te zien was in verschillende musicals en reclamespots en ook musicalopleidingen organiseerde voor jongeren, zit sindsdien in de cel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws