Olga Leyers heeft geen fijn nieuws over haar huwelijk met Giancarlo Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Olga Leyers heeft geen fijn nieuws over haar huwelijk met Giancarlo

Olga Leyers heeft geen fijn nieuws over haar huwelijk met Giancarlo

Olga Leyers (26) die momenteel te zien is in 'Celebrity MasterChef Vlaanderen', stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met haar grote liefde Giancarlo Angeletti (44). Maar jammer genoeg heeft ze nu niet zo'n fijn nieuws te melden over hun tweetjes.

Kort voor corona leerde Olga Leyers modeontwerper Giancarlo Angeletti kennen. Hoewel de aantrekkingskracht bijzonder groot was, probeerde ze haar gevoelens nog lang te onderdrukken. Zo is Giancarlo achttien jaar ouder en heeft hij twee kinderen.

Toch overwon de liefde en niet veel later gingen ze samenwonen. In april vorig jaar stapten ze in het huwelijksbootje. Maar een jaar later zijn de twee nog altijd niet op huwelijksreis geweest.

Après-ski

Dat vertelt de dochter van Jan Leyers deze week in Dag Allemaal. "Kort na ons huwelijk zijn we wel op skitrip gegaan. We zijn totaal geen skiërs, maar de après-ski met prosecco lag ons wel heel goed", aldus Olga.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws