Ontroerend: Ruth Beeckmans deelt prachtig eerbetoon aan overleden partner Gary Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ontroerend: Ruth Beeckmans deelt prachtig eerbetoon aan overleden partner Gary

Ontroerend: Ruth Beeckmans deelt prachtig eerbetoon aan overleden partner Gary

Een halfjaar geleden moest Ruth Beeckmans helaas afscheid nemen van haar partner Gary, de vader van gaar kinderen. Hij overleed eind april op zijn 54ste aan hartfalen.

Ruth en haar kinderen hebben het erg moeilijk met het grote verlies, maar denken met plezier terug aan alle mooie herinneringen die ze met Gary hebben beleefd. Op Instagram deelt de actrice een pakkend eerbetoon aan haar partner. “Lieve papa, m’n allerliefste Gary, we missen je elke dag, overal waar we gaan”, moet Ruth van het hart.

Ruth vertoeft momenteel met haar twee dochtertjes Charlie-Sue en Cobey-Mae in het buitenland. Speciaal voor hun papa hebben zij een papieren bootje gemaakt met een prachtige boodschap op: “Ik mis je zo hard en I love you.” Dat laten ze dan ook rustig op zee dobberen, de wijde wereld in. “Omdat je zo van de oceaan hield”, schrijft Ruth.

Het mooie eerbetoon aan haar partner wist ook Ruths volgers te ontroeren. “Schat toch”, reageert Nathalie Meskens. “Zo ontzettend mooi”, vindt Leen Dendievel. “Veel sterkte en liefde”, wenst Evi Hanssen haar toe. Ook onder andere Zita Wauters, Valerie De Booser en Sam Gooris betuigen hun steun.

Populair

Laatste nieuws