Opnieuw serieuze opdoffer voor Radio2-stem Ann Reymen na pijnlijke operatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw serieuze opdoffer voor Radio2-stem Ann Reymen na pijnlijke operatie

Opnieuw serieuze opdoffer voor Radio2-stem Ann Reymen na pijnlijke operatie

Ann Reymen is twee weken niet te horen op Radio2. De presentatrice moest vorige week onder het mes en focust zich nu op haar herstel. Maar de revalidatie loopt helaas niet even vlot als gehoopt.

Ann Reymen werd vorige week namelijk geopereerd aan haar schouder. Omdat ze na de operatie een tijdje moet revalideren, zullen de trouwe Radio2-luisteraars het maar liefst twee weken zonder de presentatrice moeten stellen en staat Daan Masset er tijdelijk alleen voor. Omdat hij zijn collega zo hard mist, besloot de presentator haar dinsdagochtend een belletje te geven.

“Ik ben er nog hoor, ik ben niet dood, hé”, grapte Ann. “Ik heb gewoon een pijnlijke schouder.” Al moet ze daar spijtig genoeg bij vertellen dat haar revalidatie niet vlekkeloos verloopt. Ze was nochtans goed op weg. “’Als het op dit tempo vooruitgaat, dan ben ik vroeger bij Daan dan hij had verwacht’, dacht ik”, klinkt het. Maar goed begonnen was in dit geval helaas niet half gewonnen.

Medicatie

“Ik heb een kleine stap teruggezet. Ineens heb ik toch heel veel pijn gekregen. Ik ben naar de huisarts moeten gaan, want ik dacht dat de draadjes ontstoken waren”, vertelt Ann. Dat was niet het geval, maar de presentatrice heeft haar schouder wel opnieuw overbelast. “Nu moet ik weer pillen pakken. En ik zwel daar zo van op”, zucht de radiostem. Wij hopen alvast dat Ann snel weer in de studio zal staan!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws