Opnieuw zware tegenslag voor Junior: jongste zoon van Eddy Planckaert deelt somber nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Opnieuw zware tegenslag voor Junior: jongste zoon van Eddy Planckaert deelt somber nieuws

Opnieuw zware tegenslag voor Junior: jongste zoon van Eddy Planckaert deelt somber nieuws

Junior Planckaert zou normaal in het weekend van 24 februari aan de start gestaan hebben van de Rally van Haspengouw. Maar helaas moest de jongste zoon van Eddy Planckaert forfait geven. Op zijn Instagrampagina legt hij ook uit waarom.

"Normaal had mijn seizoen vorig weekend moeten starten in de Rally van Haspengouw, maar door lichamelijke problemen vraagt het voor mij momenteel iets meer tijd om fit aan de start te staan", schrijft Junior.

Vorige zomer raakte Junior Planckaert nog ernstig gewond tijdens een rally-accident. Zo knalde hij eind juni aan 176 km per uur tegen een muur in de Rally van Ieper. Hij brak daarbij ook een ruggenwervel.

Uitgesteld

"De start van mijn rally-seizoen wordt omwille van die reden wat uitgesteld", gaat hij verder. Al had hij ook goed nieuws. "De motivatie om binnenkort opnieuw volle gas te geven is daarentegen groter dan ooit! Ik doe er dan ook alles aan om heel snel weer achter het stuur te kunnen kruipen met Jens Vanoverschelde en samen de Belgische rallywegen te trotseren!", klinkt het enthousiast.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws